Önce paylaştı sonra sildi! Sıla Doğu'nun Dilan Polat ayrıntısı dikkatlerden kaçmadı

Tahliye olduktan sonra lüks villasına gitmeyip kardeşi Sıla Doğu'nun evinde kalan Dilan Polat kendi evine döndü. Polat'ın lüks villasına döndüğü kardeşi Sıla Doğu'nun paylaşımıyla ortaya çıktı. Ancak fotoğraf paylaşıldıktan sonra hızla silindi.

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla aylardır tutuklu yargılanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, geçtiğimiz günlerde tahliye edildi. Cezaevi kapısına minibüsle getirilen Polat, araçtan iner inmez ablası Sıla Doğu ve kızıyla duygusal bir şekilde kucaklaşarak gözyaşı döktü. Bu anlar sosyal medyada geniş yankı buldu.

Tahliyesinin ardından sessizliğe gömülen Dilan Polat'ın, lüks villasına döndüğü haberi ise ablası Sıla Doğu'nun sosyal medya paylaşımı sayesinde öğrenildi. Doğu, Dilan Polat ile çekilmiş bir fotoğrafı Instagram'da paylaştı. Ancak, fotoğraf kısa süre içinde silindi. Paylaşımda, Dilan Polat'ın zayıflamış hali ve tekrar kendi lüks villasına döndüğü ayrıntıları dikkat çekti.

Sıla Doğu, fotoğrafı sildikten sonra, Dilan Polat'ın oğluyla olan bir diğer paylaşımını sosyal medya hesabından paylaştı

Dilan Polat, "kara para aklama ve vergi kaçırma" suçlamalarıyla aylardır tutuklu yargılanıyordu. Sonunda tahliye edilen Polat, cezaevi kapısına minibüsle getirildi ve burada ablası Sıla Doğu ve kızıyla duygusal bir kucaklaşma yaşadı. Bu anlar sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

DİLAN POLAT EVİNE GERİ DÖNDÜ

Tahliyenin ardından sessiz kalan Dilan Polat'ın lüks villasına döndüğü, ablası Sıla Doğu'nun Instagram paylaşımı sayesinde ortaya çıktı. Doğu, Dilan Polat ile çekilmiş bir fotoğrafı paylaştı ancak fotoğraf kısa sürede silindi. Fotoğrafta, Polat'ın zayıflamış olduğu ve lüks villasına döndüğü detayları dikkat çekti.

MİLAN'LA FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Sıla Doğu, fotoğrafı sildikten sonra, Dilan Polat'ın oğluyla olan yeni bir paylaşımı sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin Haberleri