Rasim Ozan Kütahyalı 'aşk' sorularından kaçtı

Geçtiğimiz yıl Nagihan Alçı'dan boşanan Rasim Ozan Kütahyalı, Pınar Ayaz'la yeni birlikteliğe başlamış. Nispet yaparcasına fotoğraflar paylaşmıştı. Geçtiğimiz günler muhabirlerin sorularını yanıtlayan Kütahyalı, özel hayatıyla ilgili sorular karşısında sessizliğini korudu ve etkinlikten hızla ayrıldı.

Rasim Ozan Kütahyalı, Nagehan Alçı ile yaşadığı olaylı boşanmanın ardından ilk kez bir etkinlikte görüntülendi. Futbol üzerine yapılan konuşmalarda oldukça enerjik ve hararetli bir tavır sergileyen Kütahyalı, özel hayatıyla ilgili bir soru sorulduğunda ise aniden içeri kaçtı.

Muhabir Online'a konuşan ünlü isim, "Duygu dünyanda işler nasıl, aşk meşk durumları nasıl?" şeklindeki soruya "Abi onu özel hayata girmiyorum öpüyorum" yanıtını vererek, muhabirlerin yanından hızla uzaklaştı.

Kütahyalı'nın eski eşi Nagehan Alçı, daha önce yaptığı açıklamalarda Kütahyalı'nın nafaka ödemediğini, hacizleri dikkate almadığını ve şiddet gördüğünü öne sürmüştü. Bu iddialar hakkında Kütahyalı'nın sessizliğini koruması ise dikkat çekici bir durum olarak değerlendiriliyor.

Kütahyalı, son olarak sosyal medya üzerinden yeni sevgilisi Pınar Ayaz ile paylaştığı fotoğrafla gündeme gelmişti.

Magazin Haberleri