Mustafa Sandal’ın ev sahibi fahiş kira artırımı istedi! Kirayı duyan herkes şok oldu

Ünlü sanatçı Mustafa Sandal ev sahibi ile mahkemelik oldu. Ünlü şarkıcının ikamet ettiği, İstanbul Etiler’de bulunan Savoy sitesindeki evin kirası 65 bin TL'den 170 bin TL'ye çıkarılırken konu mahkemeye taşındı. Sandal, fahiş kira zammını reddetti.

Bir döneme damga vuran şarkıcı Mustafa Sandal ile ev sahibi İrem Argat arasında yaşanan anlaşmazlık yargıya taşındı. Mustafa Sandal’ın yaşadığı İstanbul’un Etiler ilçesinde bulunan Savoy Sitesi’ndeki evin kirası 65 bin TL’den 170 bin TL’ye yükselirken ünlü şarkıcı bu fiyat artışını çok fazla buldu.

Sandal'ın ikamet ettiği evin sahibi çevirmen İrem Argat ve ünlü şarkıcı arasında İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi’nde görülen davada; Argat’ın, sitede bulunan 3+1 dairesini Sandal’a kiraladığı ifade edildi. Mustafa Sandal'ın söz konusu daire ev için aylık 65 bin TL kira ödediği iletilirken bu kira ücretinin çevredeki konutlarla kıyaslandığında düşük kaldığı kaydedildi. Sandal ve Argat arasındaki davanın dilekçesinde, Savoy Sitesi’nin Türkiye’nin en varlıklı insanlarının yaşadığı özel bir proje olduğu vurgularken dairedeki bütün malzeme ve ünitelerin en üst kalitede olduğu belirtildi.

Sandal, ev kirasının 170 bin TL’ye çıkarılması talebini reddederken davanın da reddini istedi.

Magazin Haberleri