Murat Dalkılıç 13. kez ameliyat olacak: Doktor ve benim hatam var

12 kez bıçak altına yatan ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, yaşadığı zorlu süreci anlattı. Ünlü şarkıcı 13. kez bıçak altına yatacağını açıkladı.

Özgü Kaya ile Murat Dalkılıç çifti Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. 12 kez burnundan ameliyat olan ünlü şarkıcı, yakın zamanda bir operasyon daha geçireceğini açıkladı.

Dalkılıç, ameliyat süreciyle ilgili olarak, şu ifadeleri kullandı:

"Herhalde son ameliyatı olacağım. Hücre yenilemesiyle ilgili sıkıntılar vardı, iyileşmiyordu. Yediğimiz yiyeceklerden dolayı olduğunu fark ettik. İyileşmede sıkıntı oluyordu. Yiyecekleri ciddi oranda sınırladım. Tatlıyı, alkol, sigarayı ve gluteni tamamen çıkardım."

"MESLEĞE ARA VERDİM"

Ünlü şarkıcı, "Sizi nasıl etkiledi bu süreç?" ise şöyle yanıt verdi:

"Benimki nefes alamamaktan kaynaklanan bir şey olduğu için çok zor. İki sene oldu, uzun sürdü. Normal günlük hayatımızı etkiledi. Biraz mesleğe ara verdim. Doktor ve benim hatam var."

Ünlü şarkıcı, Sevgililer Günü ile ilgili olarak ise, "Yaşasın Sevgililer Günü… Bizim için her gün Sevgililer Günü" dedi.

Magazin Haberleri