'Metroda Askılı Giyinmeyin' Diyen Tuğba Ekinci'den Sahnede Jartiyer Şoku!

Hemcinslerini sık sık hedef alan şarkıcı Tuğba Ekinci, bu kez sahne kıyafetiyle dikkat çekti. "Metroya da askılıyla binmesinler böyle bir ülkede" diyen Ekinci, sahneye jartiyerle çıktı.

"O Şimdi Asker" şarkısıyla bilinen Tuğba Ekinci, hemcinslerine yaptığı yorumlarla ve açıklamalarıyla sık sık gündeme geliyor.

KADINLARIN YURDU DEĞİL ADETA KURDU

Ünlü şarkıcı hemcinslerine yaptığı yorumlarla magazin gündemini bir hayli sarsmıştı. Geçtiğimiz yıllarda Sıla ve Ahmet Kural davasına ilişkin "Dayak yemek istemeyen kadın dayak yemez" diyen Tuğba Ekinci, hemcinslerini kızdırmıştı. Genç kızların giyimine de karışan Ekinci, "Metroya da askılıyla binmesinler böyle bir ülkede. Askılı sütyenlerle binmesinler. Ben bu yaşta öyle binmiyorum, yürümüyorum. Eğitim seviyesi karışık olan toplumlarda metroda mini etek, askılı giyinilmez" sözleriyle de tepki çekmişti.

BU SEFER HEDEFTE O VAR

Her fırsatta kadınları hedef alan ünlü şarkıcının bu kez kendisi hedef tahtasında... Sahneye jartiyerle çıkan Ekinci, "Söyledikleriyle yaptıkları birbirini tutmuyor, bu ne tezatlık" dedirtti.

Magazin Haberleri