Metin Şentürk'ün dudak uçuklatan villası için karar çıktı

Ünlü şarkıcının icradan satışa çıkan villasının akıbeti belli oldu.

Ünlü şarkıcı Metin Şentürk ve Fulya Kalkavan, 2006 yılında evlendikten sonra bir süre sonra anlaşmazlıklar yaşamaya başladı ve Fulya Kalkavan, eşine karşı evden uzaklaştırma kararı aldırdı. 2014 yılında mahkeme, çiftin boşanmasına karar verdi ve Metin Şentürk'ün 150 bin lira tazminat ve aylık 5 bin lira yoksulluk nafakası ödemesine hükmetti. Şentürk, nafaka ödememek için dosyayı Yargıtay'a taşıyarak bu yükümlülükten kurtuldu.

MedyaRadar’dan Ercan Öztürk'ün haberine göre, Fulya Kalkavan yeni bir dava açtı ve mahkeme, Metin Şentürk'ün 4 milyon 337 bin 793 lira katılma alacağını 2015 yılından itibaren işleyecek yasal faiziyle birlikte eski eşine ödemesine karar verdi. Ancak Fulya Kalkavan, alacaklarını tahsil edemeyince Şentürk’e haciz işlemi başlattı. Banka, borçlu olan Şentürk'ün Emirgan’daki villasına ipotek koydu ve lüks villanın satış işlemleri başlatıldı.

İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Müdürlüğü, Sarıyer ilçesi Mirgün Mahallesi'nde bulunan 502 metrekare alana sahip villa için 62 milyon lira muhammen bedel belirledi. 11 Temmuz 2024 tarihinde açık artırma ile satışa çıkarılacak olan villanın ihale başlangıç fiyatı 31 milyon 25 bin lira olarak belirlendi. Villa, tam hisseli olarak Metin Şentürk adına kayıtlı olup, haciz ve ipotek şerhleri bulunmaktaydı.

Ancak Şentürk, borcunu villanın satışının son günü olan 11 Temmuz'da İstanbul Gayrimenkul İcra Satış Dairesi’ne ödeyerek, 62 milyon muhammen bedelle satışa çıkan villasını kurtarmış oldu.

Magazin Haberleri