Meslektaşlarını taciz etti: BBC spikerinin işine son verildi

Eski futbolcu ve BBC sunucusu Jermaine Jenas, iki meslektaşına gönderdiği uygunsuz mesajlar nedeniyle işinden oldu. Olayın ortaya çıkmasının ardından BBC'den kovulan Jenas, gazetelere verdiği demeçte "Pişmanım" ifadelerini kullandı.

Eski futbolcu ve BBC sunucusu Jermaine Jenas, iki meslektaşına uygunsuz mesajlar gönderdiği iddiasıyla işten çıkarıldı. BBC, konuya ilişkin detay vermekten kaçınırken, Jenas yaşananlar hakkında The Sun gazetesine açıklamalarda bulundu.

Jenas, mesajların "büyük bir muhakeme hatası" olduğunu ve yaşanan durumdan "utanç duyduğunu" belirtti. Ayrıca, iki meslektaşına "uygunsuz mesajlar" gönderdiğini kabul etti ve "herkesi hayal kırıklığına uğrattığını" ifade etti.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Jenas, mesajların "rızaya dayalı iki yetişkin arasında" gerçekleştiğini, yasadışı bir durum olmadığını ve kendisinin "seks bağımlısı" olmadığını vurguladı. Ancak, müstehcen resim veya video göndermediğini ve fiziksel bir temasın olmadığını belirtti. Yine de, bu davranışlarını "aldatma" olarak değerlendirdi.

Jenas, eşi Ellie ile ilişkilerinin bozulduğunu ve eşiyle düzgün bir şekilde konuşmadıklarını söyledi. Eşiyle yaşadığı gerginlik nedeniyle evlerinden ayrıldığını belirtti. Dört çocuk babası Jenas, eski eşinin kendisini affedip affedemeyeceğini bilmediğini gözyaşları içinde itiraf etti.

Magazin Haberleri