Merve Dizdar: Bittim ama bitirdim

Şimdilerde Kral Kaybederse'de Fadi'yi canlandıran Merve Dizdar, eşi Cihan Ayger ile birlikte Cadde 10K-21K koşusuna katıldı. Dizide rol arkadaşı Aslıhan Gürbüz'ün de eşlik ettiği oyuncunun sosyal medya paylaşımları kısa sürede gündem oldu.

Psikiyatr ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden uyarlanan Kral Kaybederse dizisinde Fadi karakterine hayat veren Merve Dizdar, sadece oyunculuğuyla değil spor tutkusuyla da dikkat çekiyor.

"BİTTİM AMA"

Eşi Cihan Ayger ile Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği Cadde 10K-21K koşusuna katılan Dizdar, bitkin ama mutlu olduğu anları sosyal medyada şu notuyla paylaştı:

“Bittim ama bitirdim de”

ROL ARKADAŞI DA KOŞU SIRASINDA

Dizdar’a rol arkadaşı Aslıhan Gürbüz de koşu sırasında destek oldu. Ayrıca oyuncuya geçen sene olduğu gibi bu sene de eşi eşlik etmeyi ihmal etmedi.

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz ay da İstanbul Yarı Maratonu’nda 10 kilometre koşarak ilk yarışını tamamlamış, madalyasını “İlk koşu yarışımı tamamladım” sözleriyle kutlamıştı.

Spor tutkusu ile dikkat çeken Merve Dizdar, bu azmiyle hayranlarından tam not aldı.

Magazin Haberleri