Melis Sezen'den Leopar Desen Şovu!

Oyuncu geçtiğimiz aylarda kısa bir tatil yaparak leopar desenli mayosuyla kamera karşısına geçmişti. Sezen şimdi ise leopar desenli bir elbise tercih etti.

Melis Sezen Sadakatsiz dizisi ile yıldızını parlatmıştı. Seyirci için Sadakatsiz'in Derin'i olarak hafızalara yerleşen Melis Sezen, daha sonra Gülcemal isimli dizide Deva karakterine hayat vermişti.

Öte yandan, Melis Sezen, geçtiğimiz aylarda Marie Claire dergisinin yeni sayısı için objektif karşısına geçmişti. Geçtiğimiz haftalarda iş insanı sevgilisi Atilla Bingöl ile ilk kez objektiflere yakalanan Melis Sezen aşk hayatı hakkında düşüncelerini belirtmişti.

Ekranların sevilen oyuncusu Melis Sezen, bir süredir iş adamı Atilla Bingöl ile beraberlik yaşıyordu. Aşkları kısa süren çift geçtiğmiiz haftalarda ayrıldı.

Sessiz sedasız ayrılık sonrası Melis Sezen geçtiğimiz aylarda kısa bir tatile çıkmış ve leopar desenli mayosuyla boy göstermişti.

Son dönemde ilginç dansları ile dikkat çeken Melis Sezen şimdi de Cannes pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Film festivali için kırmızı halıda boy gösteren ünlü isim leopar desenli elbisesiyle peş peşe pozlar verdi.

Cannes pozlarıyla sosyal medyayı sallayan güzel oyuncu şimdi de leopar desenli elbisesi ile verdiği pozlar ile takipçilerini heyecanlandırdı.

Magazin Haberleri