Megastar Tarkan'ın Kızı Büyüdü: Okula Başlıyor

Tam 7 yılın ardından çıkardığı ilk albümü "Kuantum 51" ile geçtiğimiz haftalarda müzikseverlerle buluştu. Albümü büyük bir ilgiyle karşılanan şarkıcı önce hayranlarına teşekkür etti. Hemen ardında da 2017 yılında dünyaya gelen kızının doğum gününü kutladı.

Megastar Tarkan, 2016 Yılında Pınar Dilek ile hayatını birleştiren çocukları Çiftin kızları Liya ise 2018'de dünyaya gelmişti.

HAYRANLARINA TEŞEKKÜR MESAJI

Megastar Tarkan'ın yeni albümü "Kuantum 51" geçtiğimiz ay müzikseverlerle buluştu .Son olarak Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında yazdığı "Sen Rahat Uyu" adlı marş ile adından söz ettiren Tarkan, büyük beğeni topladı. "'Haberleşemesek de kalp kalbe karşı her zaman unutmayın..." diyen yıldız, Hayranlarına şükranlarını sundu.

Şarkıcı kızının 6'ncı yaş gününü paylaştığı yeni karelerle kutladı.

Tarkan paylaşımına "Canım ve canımdan öte canım. 2 gün önce Liya'cığım 6 yaşını doldurdu. Yakında okula başlayacak. Kızımın o tatlı çocuk zamanlarının geçmesini, bu kadar çabuk büyümesini istemiyorum ama maalesef yıllar hızla gelip geçiyor. Bu günlerde duygusalım anlayacağınız" notunu düştü.

ÇOCUKLARINIZLA ÇOCUK OLUN

Ünlü şarkıcı sözlerine "Sevgili Ebeveynler, çocuklarınızla bolca zaman geçirin. Onlarla geçirdiğiniz her anın değerini bilin çünkü o anlar bir daha geri gelmeyecek. Kaçırmayın onların bu en güzel zamanlarını. Ve onlara bolca sarılın, sık sık sevdiğinizi söyleyin. Çocuğunuzla çocuk olmayı, oyunlar oynamayı, şımarmayı, eğlenmeyi, gülmeyi de ihmal etmeyin" diyerek tamamladı.

Magazin Haberleri