Kızından 4 yaş küçük sevgili ile dudak dudağa

Kızı Zehra'dan bile daha küçük olan 22 yaşındaki Nevide Çiçek ile dudak dudağa görüntüler de veren Çilingiroğlu muhabirlerin sorusuna "Hanımefendi de kız arkadaşım. İlişkimiz çok yeni" yanıtını verdi.

Kaya Çilingiroğlu, 60 yaşında ve futbol yorumcusu olarak tanınan bir isim. Son olarak, kendisinden yaşça oldukça küçük, 22 yaşındaki Nevide Çiçek ile olan ilişkisiyle gündeme geldi. Çilingiroğlu, kız arkadaşıyla Rumelihisarı'ndaki bir balıkçıda görüntülendi ve ikilinin dudak dudağa poz vermesi dikkat çekti.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çilingiroğlu, ilişkilerinin çok yeni olduğunu belirtti ve muhabirlerin sorularına esprili bir dille cevap verdi. Kaya Çilingiroğlu'nun kızı Zehra, 26 yaşında, yani babasının yeni sevgilisinden dört yaş büyük.

Çilingiroğlu, daha önce Hülya Avşar ve Feraye Tanyolaç ile evlilik yaşamış ve bu evliliklerden iki çocuğu olmuştu. Son dönemde özel hayatı ve ev sahibiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle de gündemde olan Çilingiroğlu, basına yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Magazin Haberleri