Kızılcık Şerbeti'nin Yeni Bölüm Fragmanı Olay Oldu

Kızılcık Şerbeti dün yayınlanan son bölümüyle yine en çok konuşulan konu oldu. Dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölüm fragmanı ise şimdiden nefesleri kesti.

Cuma günlerine damga vuran Kızılcık Şerbeti yine reytingleri kasıp kavurdu. Dizi dün yayınlanan 62. bölümüyle yine en çok izlenen yapım oldu.

Doğa ve Giray'ın öpüştüklerini gören Fatih, son bölümde kıskançlığından adeta yataklara düştü.

Dizinin 63. bölüm fragmanda ise nefesler tutuldu. Fragmanda Fatih, Ömer ve Görkem'i basarken kafasında soru işaretleri doğuyor.

Ancak Fatih'in aklı ise Doğa'da.

İşte çok konuşulan o fragman:

62'NCİ BÖLÜMDE NE OLDU?

Bölüme Fatih'in Doğa'yı kıskanması ve evliliğindeki çalkantılar damga vurdu. Kıvılcım’ın programına verilen durdurulma cezası Kıvılcım’ı işsiz bırakırken, her zaman olduğu gibi yardımına Ömer koşacak ve ona kendi şirketinde bir pozisyon önerecektir. Sadece erkeklerin çalıştığı bir şirkette Kıvılcım’ın işe başlaması ise devrim niteliğinde olacaktır.

Doğa ve Giray ilişkisi yavaş ama sağlam adımlarla ilerlemektedir. Nilay’ın yaptığı pişik kremini piyasaya sürmeye karar veren Giray, Ünal ailesi ile yakınlaşmaya başlar. Bu konuda tek rahatsız olan kişi Fatih ve onun rahatsızlığını kafasına takan Görkem olacaktır. Fatih’in duyguları konusunda amcasından akıl alması, Ömer’in yeğenini yönlendirmesi Görkem’i çileden çıkaracak, Ömer’le buluşmak istemesi ise bambaşka sorunların başlamasına neden olacaktır.

Dizinin oyuncu kadrosunda Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz yer alıyor.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı dizinin yönetmenliğini Ketche üstleniyor.

Magazin Haberleri