Kızılcık Şerbeti'nin Ömer'inin Sinir Krizine Tebrik Yağdı

İki senedir ekranlarda reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti, cuma günü sezon finali nedeniyle kısa süreliğine seyirciye veda etti. Tüm iplerin koptuğu, kirli çamaşırların döküldüğü son bölüm nefes kesti. Seyirci oyunculuklara beğeni yağdırırken Barış Kılıç'ın hayat verdiği Ömer'in sinir krizi ise günlerdir konuşuluyor.

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti, cuma günü sezon finaliyle ekranlara geldi. 66. bölümünün ardından sezon arası verilen dizi nefes kesti.

Sezon finali nedeniyle seyirci ekrana kilitlendi. Tüm gerçeklerin ortaya çıktığı ve kirli çamaşırların döküldüğü son bölüm sosyal medyayı adeta yıktı.

Kızılcık Şerbeti'nin sezon finalinde en dikkat çeken sahneden birisi de oyuncu Barış Kılıç'ın hayat verdiği Ömer karakterinin geçirdiği sinir krizi oldu.

ÖMER'İN SİNİR KRİZİ GÜNDEM OLDU

Ömer'in Görkem'le geçmişteki ilişkisi ortaya çıktıktan sonra Ünal evinde kıyamet koptu. Ahmet Mümtaz Taylan'ın canlandırdığı Abdullah karakterinin Ömer'e attığı tokat ise bardağı taşıran son damla oldu.

Bu tokadın ardından Ömer sinir krizi geçirerek kendisini tokatladı. O anlarda ise sosyal medya resmen yıkıldı.

OYUNCULUĞUNA YORUM YAĞDI

Barış Kılıç oyunculuğuyla seyirciden tam not alırken mesaj yağmuruna tutuldu.

46 yaşındaki Barış Kılıç, yayımladığı bir videoyla 'Kızılcık Şerbeti' dizisinin sevenlerine ve kendisine gelen tebrik mesajlarına toplu cevap vererek teşekkür etti.

Çok sayıda tebrik mesajları aldığını söyleyen Barış Kılıç, şu ifadeleri kullandı:

"Herkese merhaba, sezon finalimiz yayınlandı. Malumunuz çok sayıda tebrik mesajları alıyorum... Herkese tek tek dönemediğim için topluca herkese sonsuz teşekkür etmek istiyorum. Bu sezon da arkamızda durdunuz, bizimle birlikte oldunuz. Yeni sezon eylülde başlayacak. Bizler de sabırsızlanıyoruz sizlerle tekrar buluşmak için... Herkese iyi tatiller diliyorum. En kısa zamanda görüşmek üzere hepinizi çok seviyorum. Tebrik mesajlarınız beni gerçekten çok gururlandırdı. Bütün ekibin ellerine sağlık."

Magazin Haberleri