Kızıl Goncalar'ın yıldızından hakkındaki iddialara jet yanıt

Kızıl Goncalar' dizisinde 'Meryem' karakterini canlandıran Özgü Namal "Sette sandalyesini ayağına getirtiyor, kuaförü evine çağırıyor" iddialarına yanıt verdi. Namal 'kendi işimi kendim yaparım' dedi.

Özgü Namal, Kızıl Goncalar dizisindeki Meryem Karakyeri rolü ile büyük beğeni toplayarak adından söz ettirdi. Ünlü oyuncu, yüzü olduğu markanın Kuruçeşme'de düzenlenen lansmanında açıklamalarda bulundu.

Son günlerde set arkasındaki davranışları hakkında çıkan iddialara yanıt veren Namal, "Sahne arkasında sandalyesini ayağına getirttiği ya da kuaförünü evine çağırdığı" yönündeki söylentiler hakkında, "Ben mütevazı bir insanım. Yaşı büyük insanların bana hizmet etmesinden hoşlanmıyorum. Kendi işimi kendim yaparım" şeklinde konuştu.

'ÇOCUKLARLA OLMAK RUHUMA İYİ GELİYOR'

Ayrıca, çocuklarıyla geçirdiği zamanın kendisi için büyük bir şifa kaynağı olduğunu belirten Namal, "Çocuklarla olmak ruhumu temizliyor ve arındırıyor" dedi.

Özgü Namal'ın 2014 yılında evlendiği ve iki çocuğunun babası olan Ahmet Serdar Oral, 2020 yılında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.

Magazin Haberleri