Kim Kardashian'a benzemek için 1 milyon dolar harcadı!

İnfluencer Jennifer Pamplona, Kim Kardashian'a benzemek için harcadığı 1 milyon dolarlık estetik işlemler sonucu, kalça dolgularının neden olduğu komplikasyonlar nedeniyle anne olma şansını kaybetti. 17 yaşından itibaren 30'dan fazla estetik işlem geçiren Pamplona, beden dismorfik bozukluğu teşhisi sonrası operasyonları bıraktı ve şimdi Kolombiya'da rekonstrüktif cerrahi bekliyor.

31 yaşındaki influencer ve model Jennifer Pamplona, aşırı dolgu enjeksiyonlarının anne olma hayallerini yok ettiğini açıkladı. Kim Kardashian’a benzemek için 1 milyon dolardan fazla harcama yapan Pamplona, kalça dolgularının komplikasyonları sonucu bebek sahibi olma şansının düştüğünü öğrendi.

Polimetil-metakrilat (PMMA) içeren dolgu maddelerinin vücutta yayılması, üreme organlarını etkileyebiliyor. Jennifer’ın durumunu inceleyen Dr. Carlos Rios, bu komplikasyonları “yaşam ve ölüm meselesi” olarak nitelendirdi.

Pamplona, 17 yaşından itibaren 30’dan fazla estetik işlem geçirdi. 2022 yılında beden dismorfik bozukluğu teşhisi konulmasının ardından estetik operasyonları durdurdu. Şu anda Kolombiya’da rekonstrüktif cerrahi bekliyor.

Magazin Haberleri