İbo Kızına Şiddet Mi Uyguladı?

İbrahim Tatlıses'in yıllarca kabul etmediği kızı Dilan Çıtak sosyal medyada yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Son zamanlarda babasıyla büyük sorunlar yaşayan Çıtak'tan imalı sözler gecikmedi.

İbrahim Tatlıses'in yıllar sonra kabul ettiği kızı Dilan Çıtak son paylaşımıyla kafaları karıştırdı. Babasıyla zaman zaman sorunlar yaşayan Dilan Çıtak "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti herkes duymalı" ifadelerini kullandı.


Yıllar sonra bir araya gelen baba kızın, bir kez daha arasının açıldığı haberi magazin gündeminde yer almıştı. Tatlıses'in, sosyal medya hesabından Dilan Çıtak'ı takipten çıkardığı ve kızıyla birlikte olduğu fotoğrafları sildiği iddiaları vardı.

Bu olaydan aylar sonra Dilan Çıtak bir paylaşım yapınca gündem oldu

"BİR KIZ ÇOCUĞUNA YAPILANLARI HERKES BİLMELİ"

Çıtak sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti psikolojik baskıyı, psikolojik tacizi herkes bilmeli ve görmeli. Bugün ben bir kız çocuğu olarak susarsam yarın daha fazla şiddete uğrayan çocuklarımız olur bizim.

Çıtak açıklamasının devamında , Anlatacaklarımdan sonra bütün dünya böyle bir şiddet yanlısını sevmeye devam edebilir ama artık herkes gerçeği bilmeli ki ben ait olmadığım bu kıyafeti huzurla üzerimden çıkarayım" ifadelerini kullandı.

Magazin Haberleri