Hülya Avşar'ın Olay Sözlerine Eser Yenenler'den Jet Yanıt: "Kız haklı"

Hülya Avşar'ın programına çıkan Berfu Yenenler 'Ünlü olmayı hiç düşünmemiştim' dedi. Bu sözlere Hülya Avşar'dan imalı cevap gelmişti. Eser Yenenler'den Hülya Avşar'a yanıt geldi.

Eşi ve iki çocuğunun babası Eser Yenenler'i de tiye aldığı eğlenceli sosyal medyadan paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Berfu Yenenler, Hülya Avşar'ın programına katıldı.

Eşi ile 'Çift Terapisi' adlı gösteri sahneleyen ünlü isim, "Evli olmanız, sahne performansınızı etkiliyor mu?" sorusunu yanıtlamıştı.

"Sahneye çoğu kez küs çıktık"

"İş konusunda ben çok disiplinli bir tipim, Eser ise ‘akışına bırak’ modunda. Onun rahatlığı beni arada deli ediyor. " diyen Berfu Yenenler, "Sahneye çoğu kez küs çıktık. Kıbrıs’ta ve Göztepe’de sahneye çıkmamıza beş dakika kala kuliste kavga ettik." dedi.

"Eser'e sen yürümüşsün"

Hülya Avşar'ın YouTube programına konuk olan Berfu Yenenler, yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu. 'Ünlü olma evliliği hiç düşünmüyordum.' diyen Berfu Yenenler'e Hülya Avşar'dan imalı laf: "Eser'e sen yürümüşsün, hiç aklında yokmuş maşallah."

Yüzü olduğu markanın Galatasaray Adası'nda gerçekleşen lansmanında kameralar karşısına geçen Eser Yenenler, eşi ile Avşar arasındaki çok konuşulan diyaloğu değerlendirdi. Yenenler: "Berfu şu anda şov programı yapıyor. Kimse torpille şov programı yapamaz. Çok yetenekli bir kadın ile çok daha eski bu işi yapan bir adamın bir araya gelmesi acayip bir duygu yarattı. Mutluyuz, güzel evlilik de kolay değil. Biraz çamur atma fazla oluyor gerçekten. Kimse ünlü olmak için birine mesaj atmaz."

Hülya Avşar'a esprili bir cevap veren Eser Yenenler, "Gerçekten benim cazibemi çok es geçiyorsunuz. Dayanamayıp, bana DM (direkt mesaj) atarsın. O da dayanamayıp, tutamadı kendini. Kız da haklı. Benim en etkileyici yanım, benim ben olmam. Benimle bir hayat geçirmek istersin" ifadelerini kullandı.

Magazin Haberleri