Hayranlarına müjde! Efsane dizinin belgeseli çekiliyor: 20 yılın ardından izleyiciyle buluşacak!

Bir dönem bütün dünlyada fırtınalar koparan efsane dizi Lost, hayranlarının karşısına bir belgeselle dönüyor. Milylonlarca kişiyi final bölümü için toplayan dizi son bölümü ile hayal kırıklığı yaşatmıştı. Hayranları dizinin son bölümünde soruların yanıtsız kaldığını öne sürerek sosyal medyada eleştiri yağdırmıştı

Dizinin izleyiciyle buluşmasının üzerinden 20 yıl geçtikten sonra, çığır açan başarısını inceleyen yeni bir belgeselin yayınlanacağı açıklandı. Belgeselin dizinin sonuyla ilgili kafa karışıklıklarını da gidereceği umuluyor.

Başrollerini Matthew Fox, Jorge Garcia, Jorge Garcia, Maggie Grace, Josh Holloway, Evangeline Lilly'nin paylaştığı 'Lost' dizisinin, yeni bir belgeselinin yayınlanacağı duyuruldu.

Independent'in haberine göre 'Getting Lost' adı verilen belgesel film, dizinin nasıl kültleştiğini ve internette hakkında teoriler üretilen, tartışmalar yapılan bir yapım haline nasıl geldiğini, dizi sektörünü nasıl kökten değiştirdiğini anlatacak.

Belgeselde 6 sezon boyunca büyük bir izleyici kitlesi edinen ve hayranlarının günlük hayatlarında, sosyal ilişkilerinde sohbet ve tartışma konusu olmayı başaran yapımın sonu da masaya yatırılacak.

Film, The Last Blockbuster'ı yöneten film yapımcısı Taylor Morden tarafından yönetilecek.

Magazin Haberleri