Hayranı Olduğu Komedyen Övgüler Yağdırınca Yere Göğe Sığamadı!

Youtube programına konuk olan Tolga Çevik'e yeni komedyenlerden kimi beğendiği sorulunca Giray Altınok'u öve öve bitiremedi.

Önce Arkadaşım Hoşgeldin ardından Komedi Dükkanı ve son olarak TOLGSHOW'la fırtınalar estiren, yıllar içerisinde sempatik tavırlarıyla bilinen Tolga Çevik, çok sevilen komedyenlerinden oldu.

Özel hayatı ve zaman zaman ortaya attığı özlü sözleri ve itiraflarıyla dikkat çeken Çevik, geçtiğimiz gün İbrahim Selim ile Bu Gece'nin konuğu oldu!

Ve elbette yine ilgi çekici itirafları ve açıklamaları oldu kendisinin. En takdir toplayan anlardan biri ise meslektaşı Giray Altınok'u yere göğe sığdıramadığı anlar oldu!

İbrahim Selim'in "Yeni komedyenleri takip edebiliyor musun? Var mı gözüne çarpanlar?" sorusu üzerine "Giray'ı çok seviyorum, çok efsane çocuk. Çok beyefendi bir insan, çok yaratıcı, çok da komik. Bayılıyorum ona" cevabını veren Tolga Çevik, meslektaşını övmelere doyamadı.

Ustası Tolga Çevik'in kendisi hakkındaki iltifatlarına denk gelen Giray Altınok, "Gurur somut haliyle böyle bir şey arkadaşlar. Ağzınız açık izlediğiniz insanların sizin için böyle bir cümle kurması" diyerek Çevik'e teşekkür etti.

Magazin Haberleri