Hande Ataizi'den Kötü Haber

Geçtiğimiz yıl Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız'da canlandırdığı kötü karakter ile yeniden ekranların parlayan ismi haline gelen Hande Ataizi, bir süredir rol aldığı Taş Kağıt Makas dizisine veda ediyor.

1998 yılında yayınlanmaya başlayan Ruhsar dizisi ile Türkiye'nin en ünlü isimleri arasına giren Hande Ataizi, aradan geçen senelerde birçok farklı projede yer aldı.

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız ve Taş Kağıt Makas dizileriyle gündemden düşmeyen Ataizi, ekranlara veda ediyor.

DİZİDEN AYRILACAĞI ÖĞRENİLDİ

Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre; Kanal D'nin başarılı yapımcı Asena Bülbüloğlu'nun imza attığı dizisi Taş Kağıt Makas sezon tatiline çıkıyor.

Taş Kağıt Makas etkileyici hikâyesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla yılın en sevilen yeni dizileri arasında yer aldı. Kanal D’nin adalet savaşı üzerinden ilerleyen dizisi bu akşam sezona veda edecek.

Uğraş Güneş’in yazdığı dizinin sezon finalinde iki ayrılık yaşanacak. Dizinin Süreyya’sı Hande Ataizi ile Azad’ı Aytaç Uşun ekibe veda edecek. Taş Kağıt Makas yeni sezonda yenilenen oyuncu kadrosu ve hikâyesiyle seyirci karşısına çıkacak.

Magazin Haberleri