Hadise kalça dansı yaptı: Ortalık yıkıldı!

Hadise, Kıbrıs konserinde sahne şovları ve etkileyici kıyafetiyle geceye damgasını vurdu. Süper mini elbisesiyle performans sergileyen Hadise, enerjik kalça dansı ve etkileyici hareketleriyle tüm dikkatleri üzerinde topladı. Konser, hayranları tarafından büyük beğeni topladı

Şarkıları, dansları ve kıyafetleriyle sıkça gündeme gelen başarılı şarkıcı Hadise, hem özel hayatı hem de başarılarıyla adından sıkça söz ettiriyor.

Şarkıcı önceki gün Kıbrıs'ta düzenlenen konserinde sevenleriyle buluştu. Etkileyici performansıyla geceye damgasını vuran Hadise, leopar desenli süper mini elbisesi ve çizmeleriyle dikkatleri üzerine çekti. Sahnede enerjik bir şekilde şarkılarını seslendiren sanatçı, DJ kabininin önünde çılgınca dans etti.

KALÇA DANSI SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ

Hadise'nin sahne şovunun en dikkat çeken anlarından biri ise arkasını dönerek yaptığı kalça dansı oldu. Bu anları Instagram hesabında kaplan ve ateş emojileriyle paylaşan Hadise, 14,8 milyon takipçisinin ilgisini çekti. Video, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı; bazı kullanıcılar dansı beğenirken, bazıları ise abartılı buldu ve "Sana yakışmadı" şeklinde yorumlarda bulundu.

Magazin Haberleri