Gri'nin Elli Tonu Filminin Başrol Yıldızı Jamie Dornan Zehirli Bir Tırtıl Tarafından Isırıldı

Ünlü oyuncu Jamie Dornan Portekiz'e yaptığı bit gezide zehirli bir tırtılın neden olduğu kalp krizinden sonra hastaneye kaldırıldı. Jamie Dornan'ın ölümden döndüğü söyleniliyor.

Gazeteci Gordon Smart, hem kendisinin hem de ünlü aktör Jamie Dornan’ın zehirli tırtıllar nedeniyle hastanelik olduğunu anlattı.

SkyNews‘in aktardığına göre ‘Grinin Elli Tonu’ filmiyle ünlenen Dornan ve gazeteci Smart’ın Portekiz’de tatildeyken hastalandığı ortaya çıktı.

Bir televizyona programına konuşan Smart, tatilin ilk iki günü harika vakit geçirdiklerini söyledi. Ama daha sonraki gün Dornan’la birlikte uzuvlarının uyuşmaya başladığını, hatta kalp atışlarının hızlandığını anlattı. İki isim de bu nedenle kalp krizi geçirdiğini düşünerek acile gitmiş.

Dornan’a kalp atış hızının dakikada 210 olduğu söylendi. İngiliz Kalp Vakfı’na göre normal bir dinlenme kalp atış hızı dakikada 60 ila 100 atım arasında olmalı.

Jamie Dornan, tatildeyken zehirli tırtıllarla karşılaştıktan sonra 'hayatta olduğu için şanslı' olduğunu itiraf etti.

Jamie Dornan, kalp krizi şüphesiyle hastaneye koştu The Fall and 50 Shades of Grey oyuncusu, arkadaşlarıyla Portekiz'e giden bir tatildeyken korku hastanesinden kaçtıktan sonra "hayatta olduğu için şanslı" olduğunu söylüyor

43 yaşındaki arkadaşı Gordon da golf sahasındayken bazı semptomlar yaşadı. Doktorlar, semptomların tırtıllardan kaynaklandığı sonucuna varmadan önce Gordon'a bir gece önce ne kadar içmeleri gerektiğini sordular. Gordon, "Tüylü alaycı tırtıllara karşı fırçaladığımız ortaya çıktı ve ondan canlı çıktığımız için çok şanslıydık" dedi.

İyi, Kötü ve Beklenmedik üzerine konuşan Gordon, otelde nasıl 'harika' bir ilk gün geçirdiklerini anlattı. Ancak 24 saat sonra 'sol elinde karıncalanma ve sol kolunda gıdıklanma' hissetmeye başladı.

Tırtılların minik kılları, thaumetopoein adı verilen tahriş edici bir proteine sahiptir. Ağrılı cilt, göz ve boğaz tahrişlerine ve döküntülere ve nadir durumlarda alerjik reaksiyonlara neden olabilir.

Bir hafta sonra doktor Gordon'u aradı ve semptomlarının zehirli tırtıllardan kaynaklanmış olabileceğini söyledi. Sunucu, "Portekiz'in güneyindeki golf sahalarında insanların köpeklerini öldüren ve 40'lı yaşlarında erkeklere kalp krizi geçiren tırtıllar olduğu ortaya çıktı" diye ekledi.

Magazin Haberleri