Dizi galasında gergin anlar! Tuba Büyüküstün Seda Bakanı fena bozdu: "Artık sus!"

Netflix'te yayınlanan Zeytin Ağacı dizisinin galası gerçekleşti. Galaya dizinin oyuncuları katılırken basın açıklamasında Tuba Büyüküstün'ün Seda Bakan'ı bozması dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcıları Büyüküstün'e tepki yağdırdı.

Netflix'te yayınlanan Zeytin Ağacı dizisinin ikinci sezon galası yapıldı. Oyuncular kamera karşısına geçerken başrollerden Tuba Büyüküstün ve Seda Bakan arasındaki gerginlik damga vurdu.

Seda Bakan’ın "Herkes birbirini az da olsa eskiden tanıyordu" dediği an Tuba Büyüküstün bir anda araya girerek "Ben seni de Boncuk’u da tanımıyordum, sen de beni tanımıyordun" dedi. Rıza Kocaoğlu, "Yıllardır tanıyor gibiydik" diyerek durumu kurtarmaya çalıştı. Ancak Büyüküstün "Rıza’yı tanımıyordum, Aytaç’ı tanımıyordum. Kimi tanıyorduk?" sözlerine devam ederek Seda Bakan’a yöneldi.

Dizinin bir diğer başrol oyuncusu Boncuk Yılmaz, "Yapmayın, birbirinizi patlatmayın" diyerek araya girdi. Tuba Büyüküstün "Seda, sus artık" sözleri ile tartışmayı noktaladı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Sosyal medyada Tuba Büyüküstün’ün tavırlarına tepki yağdı. Sosyal medya kullanıcıları Büyüküstün'ün kibirli olduğunu dile getirirken Seda Bakan'a destek yağdı.

Magazin Haberleri