Filenin Sultanları'nın efsane isimlerinden biriydi! Son hali görenleri şaşırttı!

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın Paris 2024 Olimpiyat Oyunları çeyrek finalindeki başarısının ardından eski milli voleybolculara olan ilgi de arttı. 'Filenin Sultanları' unvanını 2003 yılında kazanan Natalia Hanikoğlu'nun son halini görenler gözlerine inanamadı.

Filenin Sultanları 2024 Paris Olimpiyatları'nda gösterdikleri üstün performansla adından söz ettirmeyi başarıyor. Paris 2024 Olimpiyat Oyunları kadınlar voleybolda çeyrek finalde karşılaştığı Çin'i mağlup eden Filenin Sultanları, yarı finale adını yazdırarak ülkeye milli gurur yaşattılar.

FİLENİN SULTANLARI ÜNVANI 2003 YILINDA KAZANILDI

Bu zafer sonrası A Milli Kadın Voleybol Takımı için geçmişten bugüne ter dökmüş eski voleybolcularda merak edildi. "Filenin Sultanları" ünvanını 2003 Avrupa Şampiyonası sırasında alan Voleybol Takımımız da bulunan Neslihan Demir, Esra Gümüş, Gülden Kayalar ve Natalia Hanikoğlu o yıl kadro listesinde bulunan efsane isimlerden birkaçıydı

SON HALİNE YORUM YAĞMURU GELDİ

Bu efsanelerden sadece biri olan o dönem pasör çaprazı olarak bilinen Natalia Hanikoğlu, yıllar sonra ortaya çıktı. Eski voleybolcunun son halini görenler gözlerine inanamadı.

Voleybol Menajeri Hakan Hanikoğlu ile evlenen ve iki çocuğu olan eski sporcunun son halini görenler, "Hiç değişmemiş", "Hala aynı", "Genç kız gibi" yorumlar yapıyorlar.

Magazin Haberleri