Duygu Sarışın belediye başkanı oldu: Tıpkı babası gibi!

Ünlü oyuncu Duygu Sarışın, yeni projesiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Sarışın, "Güzelkoy" adlı yeni dizide belediye başkanı rolünü üstlenecek.

Son olarak "Kızıl Goncalar" dizisindeki performansıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Duygu Sarışın, yeni bir diziyle anlaşma sağladı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, NOW'da izleyiciyle buluşacak olan ve yapımcılığını NTC Medya'dan Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği "Güzelkoy" dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Yönetmen koltuğunda Semih Bağcı'nın oturduğu dizide Duygu Sarışın, olayların geçtiği Güzelkoy'un belediye başkanı "Şahika" karakterine hayat verecek.

​​​​​​​

BABASININ İZİNDEN

Sarışın’ın babası Ahmet Sarışın, geçmişte İzmir'in Konak ilçesinde 1989-1999 yılları arasında, tam 10 yıl boyunca belediye başkanlığı görevini yürütmüştü. Yıllar sonra babasının mesleğini bir dizide canlandıracak olan Duygu Sarışın'ın performansı şimdiden merak konusu oldu.

Magazin Haberleri