Dünyaca ünlü oyuncu evinde ölü bulundu

1990'ların popüler dizisi Home and Away'de rol alan Jai Evans, Sydney'deki lüks dairesinde ölü bulundu. 24 yaşında PR şirketi kurarak büyük başarıya imza atan Evans'ın ani ölümü, ailesi ve hayranlarını derin bir üzüntüye boğdu. Ölüm nedeni henüz belirlenemezken, adli tıp raporunun hazırlanacağı bildirildi.

Sydney'deki lüks dairesinde cansız bedeni bulunan Avustralyalı eski oyuncu Jai Evans, Home and Away dizisindeki rolüyle tanınıyordu. 1990'larda dizinin sevilen karakterlerinden biri olarak hafızalarda kalan Evans, oyunculuk kariyerine ani bir son vererek halkla ilişkiler alanına yönelmişti. 24 yaşında kendi PR şirketini kurarak başarılı bir kariyere adım atan Evans, birçok ünlü ve medya şirketine danışmanlık yapmıştı.

ÖLÜM NEDENİ HENÜZ BELLİ OLMADI

Evans'ın ölüm nedeni henüz belirlenmemişken, adli tıp raporunun hazırlanacağı bildirildi. Olay, hem ailesi hem de hayranları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Sevenleri, sosyal medya hesaplarından Evans'ın ne kadar iyi ve yardımsever bir insan olduğunu vurgulayan paylaşımlarda bulunarak üzüntülerini dile getirdi.

Magazin Haberleri