Dünyaca ünlü modelden radikal karar! Sevgilisi uğruna karavanda yaşıyor

"Uzun yıllardır Lyme hastalığıyla mücadele eden Bella Hadid, gözlerden uzak bir yaşam sürme kararı aldı. Şu sıralar kovboy sevgilisiyle birlikte bir karavanda yaşayan Hadid, doğanın içinde huzuru arıyor."

Son dönemin popüler modellerinden Bella Hadid, kovboy Adan Banuelos ile olan ilişkisiyle dikkat çekiyor. Hadid, podyumlardan uzaklaşıp Teksas’a yerleşti ve 35 yaşındaki Banuelos ile 2023 Ekim’inden beri birlikte. Bu çift, beş tekerlekli bir karavanda yaşamaya başladı.

Bir podcast'e konuşan Banuelos, Hadid'in karavan yaşamına uyum sağladığını ve bu yaşam tarzını çok sevdiğini belirtti. Banuelos, "Karavan yaşamı oldukça havalı; küçük hissettirse de, sevdiğin biriyle zaman geçirdiğinde bir anda malikane gibi hissettirebiliyor," dedi. Ayrıca Hadid'in, ilişkileri daha ciddi bir hal almadan önce yaşam tarzını anlamasının önemine vurgu yaptı. Banuelos, Hadid'in sabahları erkenden kalkıp tüm binicilik yarışmalarına kahvaltı getirdiğini ve her zaman yardımsever olduğunu sözlerine ekledi.

Bir süre karavanda yaşadıktan sonra Hadid, Teksas'ta kendi evini satın aldı. Banuelos, "Bir ev inşa etmek için çalışıyorum, bu biraz zaman alacak. Ancak Bella, kendisi için iyi bir yatırım olan bir şey satın aldı," şeklinde konuştu. Kovboy, Hadid’in nazik, büyük kalpli ve tatlı bir insan olduğunu belirterek, "Ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. Bu genç hanım, tanıdığım en iyi insanlardan biri," ifadelerini kullandı.

Magazin Haberleri