Doğu Demirkol Bilal Erdoğan’ın vakfı TÜGVA’nın dağ kampında

FETÖ okulu itirafıyla gündeme bomba gibi düşen oyuncu Doğu Demirkol, bu sefer de TÜGVA’nın etkinliğine katıldı.Komedyen Doğu Demirkol, Bilal Erdoğan'ın Yüksek İstişare Kurulu üyesi olduğu TÜGVA'nın etkinliğine katıldı. Daha önce Ebu Huzeyfe skeciyle hedef olan Demirkol, ok attı.

Komedyen Doğu Demirkol, Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın Yüksek İstişare Kurulu üyesi olduğu Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) etkinliğine katıldı. Daha önce "Ebu Huzeyfe" skeciyle muhafazakâr kesimlerin tepkisini çeken ve "dini değerlerle dalga geçtiği" iddiasıyla hedef haline gelen Demirkol, bu nedenle oynadığı "Doğu" dizisinin yasaklanması için kampanyalar düzenlenmişti.

Demirkol, bu tepkilere karşı, "Birini aşağılayan, haysiyetini kıran bir şey olmadığı sürece her konuda şaka yapılabilir. Kutsal gördüğü değerler adına seni linç eden bir güruh olabiliyor ama bu bana mantıklı gelmiyor. Kimsenin bana Allah adına ayar verme hakkı olduğunu düşünmüyorum" şeklinde bir açıklama yapmıştı.

TÜGVA Başkanı İbrahim Beşinci, etkinlikle ilgili X (Twitter) hesabından yaptığı paylaşımda, “TÜGVA Lise Doğa Kampı’nda gençlik rüzgarı Doğu Demirkol ile esmeye devam ediyor! Gençlik burada, heyecan burada!” ifadelerini kullandı ve etkinlikten bir video yayımladı.

Doğu dizisinde yaşadığı “Ebu Huzeyfe” skeci kriziyle gündeme gelen oyuncu Doğu Demirkol, “Dini değerlerle alay ettiği” gerekçesiyle bazı sayfalar tarafından hedef gösterilmiş, oyuncu hakkında kampanyalar düzenlenmişti.

“FETÖ OKULLARINDA BÜYÜDÜM”

Daha sonra Saba Tümer’e konuşan Demirkol, olaylar hakkında, “Ben FETÖ okullarında büyüdüm” açıklaması yaptı. Gündeme bomba gibi düşen sözler sonrası Demirkol’un olduğu bölüm yayından kaldırıldı.

Tartışılan açıklamalar sonrası pişman olan komedyen cephesi bu sefer de yine kendisiyle çelişti.

TÜGVA ETKİNLİĞİNE KATILDI

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın Yüksek İstişare Kurulu üyesi olduğu Türkiye Gençlik Vakfı etkinliğine katılan Demirkol, orada gençlerle vakit geçirdi.

Demirkol'un görüntülerini TÜGVA Başkanı İbrahim Beşinci, sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaştı, "TÜGVA Lise DoğaKampı'nda gençlik rüzgarı Doğu Demirkol ile esmeye devam ediyor! Gençlik burada, heyecan burada!"

Magazin Haberleri