Dilan Polat'ın Kayınvalidesinden Açıklama: Nilda Ve Milan'a Ne Oldu?

Dilan Polat ve eşi Engin Polat haklarında yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Çiftin çocukları Nilda ve Milan Efe'nin akıbeti merak ediliyordu. Dilan Polat'ın kayınvalidesi Şükran Polat sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Dilan Polat'ın kayınvalidesi Şükran Polat sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı.

Dilan ve Engin Polat çiftinin çocuklarının devlet koruması altına alınmasını isteyenlere tepki gösteren kayınvalide Şükran Polat, çocuklara kendisinin baktığını söyledi.

Şükran Polat, "Çocuklarımın başındayım" dedi.

NE OLMUŞTU?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen ve hakkındaki iddiaların ardından MASAK tarafından yapılan inceleme sonrasında Dilan Polat ve Engin Polat'ın mal varlıklarına el konulmuştu. MASAK, eşiyle birlikte ticaret yaptıklarını ve fabrikaları olduğunu iddia eden Dilan Polat ile Engin Polat çiftinin hesaplarını incelemeye aldı.

MASAK ön raporuyla birlikte Polat çiftinin birinci derece yakınlarının hesaplarına tasfiye halinde olan 3 şirketten sözde ticaret yapılmış gibi gösterilerek sahte fatura kesildi. Bu şirketlerden hesaplara 200 milyon lira para girişi olduğu, söz konusu paranın yine aile üyelerine ait şirketler arasında transfer edilerek en son Engin Polat’ın sahip olduğu Milda Gayrimenkul isimli firmada toplandığı, bu parayla gayrimenkul ve çok sayıda araç alındığı tespit edildi.

Dilan Polat, eşi Engin Polat ve 24 şüpheli gözaltına alındı.

Magazin Haberleri