Dilan Polat'ın kara kutusuydu! Sınır dışı edilen Şule'nin son hali ortaya çıktı

Dilan Polat ve Engin Polat’ın tutuklanmasının ardından dikkatleri üzerine çeken isimlerden biri olan yardımcıları Şule, geçtiğimiz aylarda sınır dışı edilerek memleketi Özbekistan’a gönderilmişti. Şule'nin son hali ortaya çıktı.

Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutuklanması sonrası öne çıkan isimlerden biri olan yardımcıları Şule'nin son hali ortaya çıktı. Geçtiğimiz aylarda sınır dışı edilerek memleketi Özbekistan'a gönderilen Şule Tiktok'u da çok aktif bir şekilde kullanıyor.

Kasım ayında Dilan Polat, Engin Polat, Sıla Doğu ve beraberindekilerin tutuklandığı operasyonda, çocuklarının bakıcısı Şule ve diğer yardımcıları Nergis, gözaltına alınmıştı.

"BEN GİDİYORUM RAHATLAYIN"

İkamet izni bittiği görülen Şule sınır dışı edilmiş ve ülkesine gönderilirken bindiği uçakta ise,"Millet olarak rahatlayın. Ama bir şeyi de unutmayın; çok mutluyum çünkü alnımın akıyla memleketime gidiyorum" demişti.

Bir süredir ortalıkta olmayan Şule, yine sosyal medyada yaptığı paylaşımla gündem olmayı başardı. Kara kutu bir arkadaşının fotoğraf karesinde yeniden ortaya çıktı

Magazin Haberleri