Polat ailesinde 'Dilan krizi' Eltisi ve görümcesiyle soğuk savaşa girdi

Üçlü dostluklarıyla tanınan Dilan Polat, Hazal Erdoğan ve Kübra Uzun, dün sosyal medya hesaplarında alışılmışın dışında bir tutum sergiledi. Genellikle sık sık birlikte fotoğraflar paylaşan Polat ve Erdoğan, dün hiçbir araya gelmezken, Kübra Uzun'un da yalnızca kardeşi Alper'le paylaşımlar yapması dikkat çekti. Bu durum, sosyal medya takipçileri arasında çeşitli spekülasyonlara yol açtı.

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında tutuklanan Engin Polat, Alper Kürşat ve Sezgin Polat, dün görülen duruşmanın ardından tahliye oldu. Kararın ardından aile üyelerinin cezaevlerine ayrı ayrı gitmeleri dikkat çekti. Özellikle Dilan Polat'ın eşinin ailesiyle bir araya gelmemesi medyanın ilgisini çekti.

Dilan Polat, eşinin tahliyesinin ardından cezaevine sadece kardeşleri ve avukatıyla giderken, Alper Kürşat Polat'ın nişanlısı Hazal Erdoğan cezaevine kayınvalidesi Şükran Polat ile birlikte gitti. Daha önce sıkı bir ilişkileri olduğu bilinen iki elti Dilan ve Hazal, bu kez yan yana görünmediler. Aynı şekilde, Engin Polat'ın kız kardeşi Kübra Uzun da Dilan Polat ile bir araya gelmedi. Kübra Uzun'un akşam saatlerinde sadece kardeşi Alper ile buluştuğu ve ağabeyi Engin ile bir paylaşımda bulunmaması dikkatlerden kaçmadı. Dilan Polat ise, kayınpederi ve eşinin tahliyesinin ardından sosyal medya üzerinden herhangi bir paylaşımda bulunmadı.

ELTİLER ARASINDA AVUKAT GERİLİMİ

Duruşmalarda da yan yana gelmeyen Dilan Polat, Hazal Erdoğan ve Kübra Uzun, avukat tercihleri konusunda da farklı yöneldiler. Dilan Polat, avukat olarak Sevinç Horoz ve Enes Çetinkaya'ya teşekkür ederken, Hazal Erdoğan, Dilan Polat'ın daha önce dosyadan çekilmesini istediği Hüseyin Kaya'ya teşekkür etti.

Tahliye kararının ardından Engin Polat, Anadolu Adliyesi'nde yapılan duruşmanın ardından cezaevinden tahliye edildi. Engin Polat'ı karşılamaya eşi Dilan Polat, çocukları, baldızı Sıla Doğu ve çok sayıda yakını geldi. Engin Polat'ın yanı sıra, davada tutuklu bulunan Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve muhasebeci Ahmet Gün de tahliye edildi. Bu gelişmeyle birlikte davada tutuklu sanık kalmadı.

Tahliye edilen Engin Polat, cezaevi çıkışında minibüsle getirildi ve yanında kafes içerisinde bir muhabbet kuşu da bulundu. Gazetecilere kısa bir açıklama yapan Polat, "Çok mutluyuz, ailemizle kavuştuk. Daha fazla bir şey söylemeyeceğim" dedi. Engin Polat, ardından eşi, çocukları ve baldızının bindiği araçla yakınlarının alkışları eşliğinde cezaevinden ayrıldı.

Magazin Haberleri