Dilan Polat cezaevi günlerini ilk kez anlattı: Sürekli bayılıyordum

Geçtiğimiz Kasım ayında kara para aklama soruşturması kapsamında tutuklanan ve geçtiğimiz Ağustos ayında tahliye edilen Dilan Polat cezaevi günlerini ilk kez anlattı. Polat bacağındaki yarayı göstererek gününde koğuşa giderken bayıldığını ve evlat özleminden dolayı çok zorlandığını söyledi.

Geçtiğimiz yıl kasım ayında kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanan ve ağustos ayında tahliye edilen Dilan Polat, yaşadığı zor günleri ve yaşadığı duygusal süreçleri takipçileriyle paylaştı. Eşi Engin Polat'ın da cezaevinden tahliye olmasının ardından sosyal medyada daha aktif hale gelen Polat, içsel duygularını ve yaşadığı zorlukları dile getirdi.

DİZ KAPAĞINDAKİ YARAYI GÖSTERDİ HİKAYESİNİ ANLATTI

Dilan Polat, diz kapağındaki izini göstererek, "Bir gün avukat odasında bayılmıştım. Oradan kalma bir iz. Konuşacak çok şey var ama şu anda bu konuyla ilgili bir şey konuşmak istemiyorum. Bunu kelimelerle ifade edebilmek çok zor. Şu anda bunun yeri ve zamanı değil. Çok zor çok..." şeklinde duygularını ifade etti. Şu anda 49 kilo olduğunu belirten Polat, tahliye olduktan sonra yaşadığı zorluklar ve vücut değişiklikleri hakkında bilgi verdi.

RÜYALARIMDA MİLAN'I GÖRÜYORDUM

Polat, "Önüme bakmak istiyorum, çocuklarımla birlikte olmak istiyorum. Çocuk, evlat, tüylerim ürperiyor. Dile kolay... Hep rüyalarımda Milan'ı okula kayıt ettirdiğimi görürdüm. Uyandığımda da Allah'ım Milan'ı okula kaydettirebilecek miyim derdim. Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Anlayışınız için de çok teşekkür ederim. Sizleri seviyorum" dedi.

'BANA SEN ÇOK KÖTÜ ANNESİN DEDİ'

Cezaevinde geçirdiği zor günlere de değinen Polat, "O görüşler 1 saatti cam arkasında, dokunmazdım pazartesi... Her koğuşa dönerken bayılırdım, yerlerde çok zordu. Hala unutamadım, hayat boyu da unutamam. Evlat bambaşka, Milan bana bir kez 'Sen çok kötü annesin, gelmiyorsun' demişti. Çok zordu, işte çok, her bir saniye" ifadelerini kullandı.

Magazin Haberleri