Deniz Akkaya çıldırdı: Davalık olduğu Selin Ciğerci'yi hedef aldı

Eski futbolcu Gökhan Çıra, Selin Ciğerci ile evli olduğu dönemde taşıyıcı anne aracılığıyla bir bebek sahibi olmuştu. Çiftin ayrılmasının ardından, Selin Ciğerci'nin sosyal medya hesaplarından Gökhan Çıra ve kızının fotoğraflarını paylaşması, büyük bir tartışma yaratırken eski manken Deniz Akkaya da eskiden mahkemelik olduğu Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'yı hedef aldı.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ayrılsa da ikisinin de birlikte karar aldıkları ve taşıyıcı anne yoluyla sahip oldukları bir kızları var. Gökhan Çıra da Selin Ciğerci de zaman zaman kızlarıyla pozlarını paylaşarak kızlarına ne kadar düşkün olduklarını dile getiriyor.
Son olarak Deniz Akkaya, geçmişte taşıyıcı annelik iddiaları yüzünden gerilim Selin Ciğerci'nin kızı ve eski eşinin olduğu bir pozu paylaşmasını gündeme getirdi. Akkaya 3 gün zorlama hapis cezası da almıştı

"SİZ ANNE BABA OLMANIN NE DEMEK OLDUĞUNU BİLMİYORSUNUZ"

Baba kızının yatakta oyun oynarken çekilmiş karesine "Ben aslında sizi anlıyorum çünkü siz anne ve baba olmanın ne demek olduğunu gerçekten bilmiyorsunuz öyle bir niyetle de bu çocuk satın alınmadı para verilerek. Pek tabii ki bu çocuk büyüdüğü zaman gerçek annesini arayacak zor bir hayat zor sınavlar bekliyor masum bebeği.. Ancak soruyorum iç çamaşırı diyemeyeceğim resmen donla yatakta sereserpe yatıyorsun çocukta cinsel organının üstünde oturuyor. Şimdi soruyorum bu fotoğrafı normal mi?" ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

ÇIRA ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ

Akkaya'nın ardından sosyal medyada da birçok kişinin eleştirmesi üzerine Çıra'dan açıklama geldi. Ayrıca Çıra'nın eşi Ciğerci hakkında Aile ve Sosyal Bakanlığı, "Çocuğun soy bağını değiştirmek, 18 yaşından küçük bireylerin insan ticareti ve bir kısım suçlar iddiası" hakkında soruşturmasının devam ettiğini açıkladı.

Çıra, Instagram hesabından kızı ile birlikte yer aldığı fotoğraflarda şunları yazdı:

"ALLAH' IM SENİ İYİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN CANIM KIZIM... DÜNYA BU KADAR KÖTÜ GÖZLE BAKAN İNSANLA DOLUYKEN ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.. Ay vurmuyorsa yüzüne, güneş vurmuyorsa pencerene kabahati ne Ay'da ne Güneş'te ara. Gözlerindeki perdeyi arala. HZ MEVLANA"

"Anlamıyorum ya nasıl bu kadar kalpsiz nasıl bu kadar kötü olabiliyorsunuz bir insanın üstüne bu kadar gelinmez gerçekten bize ne oluyo ya bu kadar acımasız bu kadar küstah yorumlar yapılabiliyor.Benim kızımı nasıl sevdiğimi nasıl baktığımı herkes biliyor herkesi geçtim en çok ben biliyorum üstüne nasıl titrediğimi spordan gelmiş yatakta oyun oynarken çekilmiş resimlerimiz altımdaki ŞORTA iç çamaşırı diyecek kadar aciz bi millet olamayız ya bakın arkadaşlar gerçekten canımız canım acıyor ben susuyorsam sebebi sadece kızım! İnsanın tırnagı kanasa canı acıyor siz beni canımla kanımla kızımla vurmaya kalkıyorsunuz yapmayın böyle bi haberi ortaya atan insanın ne düşünceyle attığı da ortada kendisi daha aylar öncesinde kızıyla neler yaşamış bize annelik babalık öğretecek en son insan adını bile ağzıma almak istemediğim bir.... Dan bahsediyoruz! Neler demek istediğimi anlamışsınızdır beni tanımadan bilmeden o yorumları
yapanları Allaha havale ediyorum! BİR DAHA KIZIMIN ADINI AĞZINIZA
ALIRKEN 2 KERE DÜŞÜNÜN!"


"Dişin kanasa diş olurum (Sacından tel düşse saç olurum
Gözünden yaş aksa yaş olurum
Hasta olsan hasta olurum
BİLMİYORLAR CANIM KIZIM BİLMİYORLAR SENİN İÇİN DÜNYAYI YAKARIM Ayagına yol olur ömrüne ömrümü veririm"

Magazin Haberleri