Şimdilerde Güçlü Mete ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, 14 yaşındaki serebral palsi hastası kızı Melisa'nın babası Engin Akgün ile ikinci kez mahkemelik oldu.
Düvenci, kızının tüm bakımını tek başına üstlendiğini ve Engin Akgün'ün gerekli sorumlulukları yerine getirmeyerek kendilerine destek olmadığını ileri sürdü. Ünlü oyuncu, ödenen nafakanın az olduğu gerekçesiyle nafakanın artırımı için dava açtı.
100 BİN LİRA TALEP ETTİ
Akşam'dan Neslihan Keskin'in haberine göre, Düvenci, avukatları Nergiz Yılmaz ve Aslı Çelik aracılığıyla mahkemeye başvurarak, Akgün'ün ödediği aylık bin liralık nafakanın 100 bin liraya yükseltilmesini istedi.
Düvenci'nin dilekçesinde şu ifadelere yer verildi:
"Müvekkilin göstermiş olduğu hassasiyeti, velayet yükümlülüğü kendisinde olmayan baba tarafından da desteklemesi ve karşılaması gerekmektedir. 12 yıl önce kararlaştırılan nafakanın değerinin düştüğü bir gerçektir. Bu sebeple çocuğun ihtiyaçları ile babanın gelir durumu arasında bir oranlama yapılarak dengeyi koruyacak bir nafaka verilmesini talep ederiz."