Cemiyet hayatının ünlü avukatı Altın Mimir'e şok suçlama

İstanbul'da ünlü işadamı Jan Berslen'in eşi Sevgi Güler ile devam eden boşanma sürecinde beklenmedik bir gelişme yaşandı! Güler'in avukatı Altın Mimir, daha sonra Jan Berslen'in avukatlığını üstlendi. Mimir'e 'görevi kötüye kullanma' suçundan dava açıldı!

Şeyma Subaşı, Gülşen, Zeynep Yılmaz gibi ünlü isimlerin avukatlığını yapan Altın Mimir, geçtiğimiz günlerde ‘cinsel istismar’ davasından yargılanan Ender Saraç davasında da adından söz ettirmişti

Mimir, Berslen Devrim ile Sevgi Güler çiftinin de boşanma avukatlığını üstlendi. Önce kadına gitti. Savunmayı önerdi.

Güler'in elinde, kocasının Y.A. ile çekilmiş fotoğrafları olduğunu öğrendi. Sonra da gidip eşinin avukatlığını üstlendi. Görevi kötüye kullanmaktan 2 yıl hapsi istendi.

2 YIL HAPSİ İSTENDİ,SAVUNMA YAPTI

İddiaya göre, İstanbul'da iş insanı Jan Berslen Devrim ve Sevgi Güler Devrim arasındaki boşanma davası sürecinde ilginç iddialar ortaya atıldı. İddiaya göre Güler ile bir görüşme yapan ünlü avukat Altın Mimir, daha sonra Jan Berslen Devrim'in avukatlığını aldı. Mimir hakkında, zıt tarafların vekilliğini üstlendiği gerekçesiyle "Görevi kötüye kullanma" suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Anadolu 17. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Mimir, "Ben müşteki ile boşanmalar üzerine bir saat görüşmeler yaptım. Arada vekalet ilişkisi yok. Yazılı mütala yok. Ben görevimi ihmal etmiş mi oluyorum" diye savunma yaptı.

Magazin Haberleri