Cem Yılmaz'dan Tartışılan Teknesi İçin 'Dolar Kuru Yanıtı'

Eski eşi Ahu Yağtu ile yıllardır süren nafaka kriziyle konuşulan ve bunu mizah haline de getiren ünlü komedyen Cem Yılmaz geçtiğimiz günlerde lüks teknesiyle gündeme gelmiş teknesini sattığı söylenmişti . Ünlü ismin yaz aylarını geçirdiği lüks teknesini 55 milyon TL'ye sattığı iddia edilmişti. Yılmaz o sorulara manidar bir dille cevap verdi.

Aşk hayatı ve nafaka krizi ve kendine has mizah anlayışıyla magazin gündeminden düşmeyen komedyen Cem Yılmaz geçtiğimiz günlerde lüks teknesini satmasıyla gündeme gelmişti.

2017 yılında satın aldığı Azimut Magellano marka teknesi için 9 milyon ödeyen ünlü komedyenin, teknesini bu sefer de 55 milyona sattığı iddia edildi.

Yılmaz, 2017 yılında satın aldığı Azimut Magellano marka teknesi için 9 milyon ödeyen ünlü komedyenin, teknesini bu sefer de 55 milyona sattığı iddia edildi.

"DOLAR KURU ŞU ANDA NE KADAR?"

Cem Yılmaz'a sattığı lüks teknesinin fiyatı soruldu. Yılmaz 'Bilmiyorum ki. Dolar ne kadar? diyerek yanıt verdi. Muhabirlerin '33'ü aştı' demesi üzerine ünlü komedyen 'o zaman 55 değildir' dedi.
Ünlü komedyen lüks teknesinin fiyatını verdiği bu yanıtla muallakta bırakmış oldu.

Magazin Haberleri