Büşra Pekin: Buradan aşk çıkmaz!

Hasan Can Kaya ve Büşra Pekin'in başrollerini paylaştığı "Çok Aşk" filmi için afiş çekimi, önceki gün Kadıköy'deki Stüdyo Sumo'da gerçekleştirildi. İki oyuncu, 27 Ekim'de seyirciyle buluşacak olan filmle ilgili duydukları heyecanı paylaştılar.

Senaryosunu Hasan Can Kaya’nın yazdığı yönetmen koltuğunda ise Kıvanç Baruönü’nün yaptığı “Çok Aşk” filminin ilk fragmanı geldi. 24 Şubat’ta sinema salonlarında vizyona girecek olan filmin oyuncu kadrosunda ise Hasan Can Kaya ve Büşra Pekin’in dışında Şebnem Sönmez, Barış Yıldız, Ege Aydan, Bahtiyar Engin, Berkan Şal ve Uğur Yücel gibi isimler yer aldı.

BURADAN AŞK ÇIKMAZ

"Çok Aşk" filmi için afiş çekimini gerçekleştiren Hasan Can Kaya ve Büşra Pekin'den samimi açıklamalar yapıldı. Hasan Can Kaya, “Hayatımda ilk defa Dünya Kupası’na gidecek param vardı ama film çekimleri yüzünden gidemedim. O yüzden büyük fedakârlıklarla dolu bir film oldu diyebilirim. Arkadaşlarım ‘Kanka çok iyi bir film yapıyoruz, zaten Dünya Kupası iyi geçmeyecek’ diyerek beni teselli etmeye çalıştı, fakat son yıllardaki en sansasyonel Dünya Kupası oldu.” dedi.

Büşra Pekin ve Hasan Can Kaya, “Çok Aşk filminden bir aşk çıkar mı?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Zor ya. Biz çok iyi arkadaşız. Oraya evrilmez artık.”

Magazin Haberleri