Burak Deniz'den ilginç Ersin Arıcı ve Beril Pozam çıkışı

"Yalı Çapkını" dizisinin Suna'sı Beril Pozam ve Abidin'i Ersin Arıcı, dizi setinde başlayan aşklarını evlilikle taçlandırdı. 1.5 yıl süren ilişkilerinin ardından düğün töreni büyük bir etkinliğe dönüştü. Düğün, Yalı Çapkını oyuncuları ve birçok ünlü ismin katılımıyla gerçekleşirken, ünlü oyuncu Burak Deniz'in muhabirlere yaptığı açıklamalar sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Yalı Çapkınının kavuşamayan aşıkları Suna ve Abidin'i canlandıran Beril Pozam ve Ersin Arıcı, dizide başlayan aşklarını gerçek hayata taşıdı. Çift, sade bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Düğüne, Yalı Çapkını dizisinin ünlü oyuncularının yanı sıra Serkay Tütüncü, Burcu Özberk ve Burak Deniz gibi isimler de katıldı.

"ÇOK SEVMİŞLER DİYELİM O ZAMAN"

Düğün töreninde dikkat çeken isimlerden biri de Burak Deniz oldu. Ancak, Burak Deniz'in 1.5 yıllık flörtün evlilikle sonuçlanmasına dair yaptığı yorumlar sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Deniz, Ersin Arıcı ile uzun bir süredir görüşemediklerini belirterek, "Çok mutlu olsunlar ama 1.5 senelik flört... Çok sevmişler diyelim o zaman. Bakalım meraktayım ben. Bugüne kadar neyi yapmam dediysem başıma geldi gibi oldu. O yüzden çok bilemiyorum ama kısmet bu işler" şeklinde konuştu.

Burak Deniz'in bu açıklamaları sosyal medyada büyük bir tartışma yarattı. Kullanıcılar, Deniz'in yorumlarına çeşitli tepkiler gösterdi. Bazı X kullanıcıları, "Bu kafada olanlar evlenemez", "Sana soracaklardı", "Ne yapsalardı ne isterdin", "E evlenmişler olsun istersin" gibi yorumlarla Deniz’in açıklamalarına eleştirilerde bulundu.

Bu gelişmeler, düğün sonrası sosyal medyanın gündeminde yer alarak dikkat çekmeye devam ediyor.

Magazin Haberleri