Bülent Ersoy ve Makyör düellosuna Seren Serengil'de katıldı

Uzun yılların ardından tekrar çekilen Dünya Güzellerim programının kadrosunda yeniden bulunan Diva sosyal medyada yaptığı açıklamayla makyözünün uygunsuz davranışları sebebiyle programdan ayrıldığını duyurmuştu. Seren Serengil makyörden yana tutum alınca Diva adeta çıldırdı.

Dünya Güzellerim Tatilde, geride bıraktığı iki bölümünde Bülent Ersoy'un çalışanlara olan davranışıyla sosyal medya bazı kullanıcıların tepkisini çekmişti.
Ani çıkışları ve sinirli yapısıyla bilinen Diva'nı , Dünya Güzellerim'le ilgili yaptığı açıklamayla gündeme bomba gibi düştü
Makyörü Tolgahan Karataş'ın "sokaktan bulup getirdiği bazı erkeklerle uygunsuz davranış biçimleri içinde olduğunu" söyleyen Diva, iş akdini feshettiğini belirtti.

"BEN KENDİ FİNALİMİ VERDİM"

Makyörün kendisini "Ben homoseksüelim ve bazı ihtiyaçlarım var, bunları karşılamak için de kimseden izin almam" dediğini açıklayan Ersoy, Daha fazla bu avam ortamda kalamayacağım.11. bölümde kendi finalimi verdim ve programdan ayrıldım, şimdi de eve dönüyorum" ifadeleriyle programa dönmeyeceğinin kesin olarak altını çizdi.

TOLGAHAN KARATAŞ'TAN AÇIKLAMA GECİKMEDİ

Yıllarca programlarda makyöz olarak çalışan Tolga Karataş, Bülent Ersoy'un iddialarına sosyal medya hesabından yanıt verdi. Karataş, "Bülent Ersoy tarafından, hakaretlerle ve cinsel şiddet içeren bir üslupla cinsel yönelimimi hedef alarak, konakladığım yerde farklı insanlarla birliktelik yaşadığıma şeklindeki ithamlar dile getirilmiştir. Kabul edilemez ve hukuki olarak karşılıksız kalmayacak" dedi.

SEREN SERENGİL'DEN ESKİ MAKYÖRÜNE DESTEK

Yaşanan bu gelişmeler ardından Tolgahan Karataş'ın makyörlüğünü yaptığı bir diğer isimde Seren Serengil... Bülent Ersoy'a makyaj konusunda Karataş'ı kendisinin önerdiğini paylaşan Serengil, söz konusu durumun ise bir 'iftira' olduğunu kaydetti. Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Serengil,

"Tolgayı benim makyörüm olarak tanırsınız hepiniz.. Bülent hanım da benim makyajlarımı çok sever beğenir Tolga'yı istemiş Tolga dünyanın en temiz en iyi kalpli en efendi insanlarından biridir. Makyörlüğünün dışında da son derece yardımsever bir insandır çantasını taşır sizi giydirir her türlü organizenizi yapar işinin dışında bile her türlü yardımınıza koşar öyle yüce gönüllü bir çocuktur.. Kendi ekmeğinde dört tane köpeğiyle yaşayan kalbi tertemiz biridir. Asla bir dejenerasyonuna şahit olmadım asla özel hayatını sormadım irdelemedim beni ilgilendirmedi. Bülent hanımın onun bu kadar cinsel hayatına girmesi eleştirmesine çok üzüldüm ailesinden herkes bu özel durumunu bilmeyebilir annesi babası var belki etraflarıyla paylaşmıyorlar. Çok ama çok ayıp çünkü bu işe giderken her yönden örnek aldığı özendiği birinin yanına gittiği için çok heyecanlıydı. 'Gitme' dedim... Çünkü bu işin böyle sonlanacağını biliyordum. İşin aslı Selin Ciğerci ile Ebru Gündeş'i seyretmeye gitmesine sinirlenmiş Bülent hanım herkes doğrusunu böyle bilsin. Bu çocuğun ekmeğiyle oynanmasın. Kişisel hırslarımız rekabet ortamındaki kıskançlıklar olabilir ama en fazla işine son verirsin iftira atmak yakışmadı"

BÜLENT ERSOY SEREN SERENGİL'İ YERDEN YERE VURDU

Seren Serengil'in Makyör Tolgahan Karataş'ı savunması arından Bülent Ersoy'dan yanıt geldi. Ersoy, Instagram hesabından yayınladığı bir gönderi ardından "Kendi dişine göre kişileri bul ve onlara muhalefet edip primini yap ben sana 100 numara büyük gelirim çocuğum" diyen Bülent Ersoy'a Serengil'den de cevap gecikmedi.

"SİZİ SAHNEYE ÇIKARMADILAR"

Ersoy'un açıklaması ardından Seren Serengil bir açıklama daha yayınladı. Makyörünün yaşadığı duruma karşı yanında duran Seren Serengil, "Sevgili Bülent hanım kızınca tarzınızı bildiğimden buna şaşırmadım ama sizi seven ve size hürmette kusur etmeyen biri olarak yazınızı üzülerek okudum. Siz tabii ki hiçbirimizle mukayese edilmeyecek musiki bilgisine şöhrete sahipsiniz bizde mertebeniz ile ilgili her zaman size saygıda kusur etmedi. Ama bu çocuk benim şahsi makyörum kaç yıldır kendisiyle çalışıyorum bir müptezelliğini hadsizliğini görmedim daha çok küçük kendi kendine hayat mücadelesi veren biridir. Özel hayatı ki onunla bununla homoseksüel ilişkisi olduğu gibi söylemler cinsiyetinden vurmalar hiç şık olmadı o ekipte cinsel yönelimi bu olan tek kişide Tolga değil biliyorsunuz zamanında sizinle de ilgili çok aşağılayıcı söylemler oldu. Hatta sahneye çıkarmadılar hapislere girdiniz haksızlıklara uğradınız. ifadelerini kullandı.

Magazin Haberleri