Brad Pitt De Mi Estetik Yaptıran Erkekler Kervanına Girdi?

Hollywood'un efsane oyuncularından Brad Pitt, her ne kadar 60 yaşında olsa da yaşlanmayan görüntüsüyle gündeme gelmeye devam ediyor. Oyuncunun yüz germe ameliyatı olduğuna dair yapılan bir video sosyal medyada kısa sürede viral oldu. İşte Pitt hakkındaki iddialar...

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi (2008) filminde seksenli yaşlarda doğup geriye doğru yaşlanan bir adamı canlandıran Brad Pitt, her daim olduğundan daha genç göstermesiyle gündeme geliyor.

YAŞLANMAYAN ÜNLÜLER ARASINDA

Hollywood'un en başarılı ve yakışıklı aktörleri arasında gösterilen Pitt, 60 yaşında. Matrix yıldızı Keanu Reeves gibi yıllar da Pitt'e iyi davrandı demek yanlış olmaz.

Pitt'in hiçbir estetik müdahale yaptırmamış olması ve doğal görünmesi her ne kadar övgü toplasa bir TikTok videosu bazı söylentilere neden oldu.

GİZLİCE YAPTIRDI
Oyuncunun geçtiğimiz yıl Wimbledon Tenis Turnuvası'ndaki görüntüleri ile 2020 yılındaki görüntülerini karşılaştıran Dr. Jonny Betteridge, oyuncunun gizli bir estetik operasyonu yaptırdığını öne sürdü.

2-3 aylık bir iyileşme süreci gerektiren bu operasyonun 100 bin sterlin maaliyeti olabileceği belirtiliyor.

Pitt hiçbir zaman estetik yaptırdığını söylememiş olsa da Betteridge, oyuncunun yüz germe ameliyatı yaptırdığını iddia etti.

İZLER KANIT NİTELİĞİNDE
Doktor, oyuncunun kulaklarındaki izlerin bu ameliyatı yaptırdığını kanıtlar nitelikte olduğunu dile getirdi.

Oyuncunun bu operasyon sayesinde 2000'li yıllardaki haline geri döndüğü belirtiliyor.

Doktorun videosu sosyal medyada kısa sürede viral oldu ve oyuncunun bıçak altına yattığına dair söylentiler dolaşmaya başladı.

Magazin Haberleri