Boşanan Buse Terim'e Ayrılığın Nedeni Soruldu!

Fatih Terim'in kızı Buse Terim, eşi Volkan Bahçekapılı'dan tek celsede boşanmıştı. Boşanmanın ardından kameralar karşısına geçen Terim'e, ayrılığın nedeni soruldu.

Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı'nın 10 yıllık evliliği tek celsede sona erdi! Boşanmanın ardından ilk açıklamasını yaptı.

Fatih Terim’in kızı Buse Terim ile iş insanı Volkan Bahçekapılı, 2014 yılında görkemli bir düğünle dünyaevine girmişti. İki kızları bulunan ünlü çift, 10 yıllık evliliklerini geçtiğimiz aylarda tek celsede sonlandırdı. Boşanmanın ardından Buse Terim ilk kez konuştu. Ayrılık nedeni sorulunca...

Teknik direktör Fatih Terim ile Fulya Terim'in küçük kızları olan Buse Terim, 2014 yılında iş insanı Volkan Bahçekapılı ile görkemli bir düğünle evlenmişti.

Ünlü çift, ilk çocukları Nil’i 2016’da, ikinci kızları Naz’ı ise 2018’de kucaklarına aldı. Ancak Mart ayında Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı çiftinden ayrılık haberi geldi.

AYRILIK NEDENİ SORULDU

Ünlü çift, 10 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak tek celsede bitirdi. Boşanmanın ardından Buse Terim’e ayrılık nedeni soruldu. Terim şöyle yanıt verdi:

'Nedeni çok önemli değil bence. Nasıl evlenmek çok normal bir şeyse, ayrılmak ve boşanmak da öyle. İki kızımızın anne babası olarak hayat boyu onlar için görüşmeye devam edeceğiz' dedi.

Magazin Haberleri