Bomba iddia: Neslihan Atagül ve Kadir ikiz bebek mi bekliyor?

Fatih Harbiye dizisindeki arkadaşlıkları aşka dönüşen ve Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti 2016 yılında evlenmişlerdi. Çift geçtiğimiz günlerde Neslihan Atagül'ün duyurduğu hamilelik haberiyle bir kez daha gündeme geldi. Müjdeli haberin ardından çift hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun aşk hikayesi, "Fatih Harbiye" dizisinin setinde başlamıştı. 2016 yılında hayatlarını birleştiren çift, uzun süre magazin gündeminden düşmemişti. Özellikle ihanet iddialarıyla sıkça anılan çift, son olarak Neslihan Atagül'ün heyecan verici bir haberle gündeme gelmişt

"HAMİLELİK POZUNA BEĞENİ YAĞDI"

Atagül, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, bebek beklediklerini müjdelemiş ve "Bir süre daha bu 'mutluluğumuzu' mahrem tutmak isterdik. Hakkımız da buydu açıkçası. Velhasılkelam; Biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz" şeklinde ifadeler kullanmıştı. Bu paylaşımı, hızla 250 bin beğeni alırken, Atagül'ün gönderisini yorumlara kapatması da dikkatlerden kaçmadı.

ÇİFT KONU İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPMADI

Günler sonra, ünlü magazin yazarı Onur Akay, çiftin ikiz bebek beklediğini öne sürdü. Bu iddia, Atagül ve Doğulu'nun sevenleri arasında büyük bir heyecan yarattı. Çift henüz bu konu ile alakalı resmi açıklama yapmadı.

Magazin Haberleri