Annesini Kaybeden Sagopa Kajmer'e Eski Eşi Kolera'dan Ağır Sözler

Sagopa Kajmer ismiyle tanınan Yunus Özyavuz'un annesi Serpil Özyavuz hayatını kaybetti. Bir süredir kanserle mücadele eden Serpil Özyavuz'un ölmesinin ardından Sagopa Kajmer'in eski eşi Kolera açtı ağzını yumdu gözünü.

Rapçi Sagopa Kajmer'in annesi Serpil Özyavuz hayatını kaybetti. Yaklaşık iki senedir kanserle mücadele eden Serpil Özyavuz'un ölüm haberini oğlu Sagopa Kajmer sosyal medya hesabından duyurdu.

Sagopa Kajmer sosyal medya hesabından "2 haziran öğle sonrası annemi kaybettim.2 sene boyunca savaştı…savaştık. O savaşı kaybetti, ben hem savaşı hem annemi kaybettim" dedi.

ESKİ EŞ KOLERA'DAN AĞIR SÖZLER

Sagopa Kajmer'in eski eşi rapçi Kolera ise ölüm haberinin ardından açtı ağzını yumdu gözünü. Kolera takma adıyla bilinen Esen Güler ve Sagopa Kajmer, 2006 yılında evlenmiş 2017 yılında ise olaylı bir şekilde boşanmıştı.

Sagopa Kajmer'den şiddet gördüğüne dair videolar paylaşan Kolera, bu kez Serpil Özyavuz'un ölümün ardından ağır sözlerle eski eşine yüklendi.

Kolera şu paylaşımı yaptı:

"Anam ölsün yalanım varsa dediğimde gebersin anan demişti ne ağrıma gitmişti anne ayrı bir dünyadır herkes için. Kendi anası ölmüş, ağzından çıkanlara dikkat edeceksin. Hiçbir masumun hakkına girmeyeceksin sahibimiz Allah'tır sen de hiç bi s*in sahibi değilsin"

İlgili Haberler

Ünlü Rapçi Sagopa Kajmer'in Acı Günü!

Magazin Haberleri