Amazon'un Sahibi Jeff Bezos, Datça'da Ziyafet Verdi! Bir Ev Parası Hesap Ödedi

Dünyanın en zengin insanları arasında yer alan uzun süre de birinciliği elinde tutan Jeff Bezos, Muğla Datça'daki bir restoranda 3,5 milyon liralık hesap ödedi.

Amazon'un patronu Jeff Bezos, nişanlısı Lauren Sanchez ile Muğla'da dillere destan bir tatil yapıyor. 500 milyon dolarlık "Koru" adlı lüks yatını Bodrum'a demirleyen Bezos, Muğla'nın ilçelerini arşınlıyor.

Takvim'den Ufuk Özcan'ın haberine göre; Bezos Fethiye Göcek'teki tatillerinin ardından yatında konuk ettiği dostlarıyla Datça'daki D Maris içindeki lüks restoranda ziyafet verdi.

100 BİN EURO!

Bezos, Akdeniz ve Fransız mutfağı ağırlıklı yemek sunan lüks La Guérite'ya 100 bin euroya (3,5 milyon lira) yakın hesap ödedi.

DATÇA BELEDİYESİ HALK LOKANTASI'NA DAVET ETTİ

Datça'da ödediği hesabın gündem olmasıyla ilçe belediyesinden Bezos'a davet geldi. Datça Belediyesi, Bezos'un yemeği Marmaris'te yediğini belirtip X hesabından şunları dile getirdi:

"Sevgili Bezos,

Marmaris'te yediğiniz yemeğin tutarını, sanki Datça'da yemişsiniz gibi yazmışlar. Sizi Belediyemize ait Halk Lokantası'nda misafir etmek ve gerçek Türk Mutfağı'nı tattırmak isteriz. Datça Bademli Damat Tatlımızın tadına doyamayacağınıza eminiz."

Magazin Haberleri