Aleyna Tilki'den Eleştirilere Sert Yanıt!: 'Alacağım aklınızı'

"Ne hale gelmiş sesi?" notunu düşen kişiye yanıt veren Aleyna Tilki, "Alacağım aklınızı. Benimle uğraşmak yerine ya gelir dinlersiniz ya da evinizde sessizce oturup ağlarsınız" diyerek tepki gösterdi.

Aleyna Tilki'nin sahne performansını paylaşan ve müzik yazarı olduğunu belirten bir sosyal medya kullanıcısı şu notu düştü:

" 'Konserlerim iptal oluyor' diyerek sanatçıları ve menajerleri hedef gösteren Aleyna Tilki Kıbrıs’ta sahne almış? Bu sesiyle herkesi kendine hayran bırakan Aleyna Tilki mi! Ne hale gelmiş sesi? Sahneye yine hakim değil. Sonra tabii konser takvimin boş olur!"

Performansını eleştiren bu paylaşıma tepki gösteren Aleyna Tilki, şarkı söylediği anları paylaşarak "Aklınız çıkıyor aklınız" dedi.

Tilki şunları söyledi: "Aynı sahneden bu performansı da paylaşsanıza. Benden çocukluğumdan beri aklınız çıkıyor aklınızzz... Ama asıl 9 gün sonra Açıkhava turnem başlıyor o zaman ben alacağım aklınızı :D Benimle uğraşmak yerine ya gelir dinlersiniz ya da evinizde sessizce oturup ağlarsınız :D Artık çocuk da değilim sesimi sustur bakalım susturabilirsen... Allah ancak sabredenin yanındadır!"

Magazin Haberleri