Ahu Tuğba'nın vefatının ardından Adnan Oktar ile fotoğrafı tekrar gündemde

Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Ahu Tuğba, Miami'deki evinde hayatını kaybetti. Uzun süredir sağlık sorunları yaşayan ve ileri derece KOAH hastası olan Tuğba'nın ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu. Ölümünün ardından Ahu Tuğba'nın Adnan Oktar'la yaşadığı olaylar yeniden gündeme gelirken ikilinin fotoğrafı ortaya çıktı.

Yeşilçam’ın efsane isimlerinden Ahu Tuğba, Miami’deki evinde hayatını kaybetti. Uzun süredir sağlık sorunları yaşayan ve ileri derece KOAH hastalığıyla mücadele eden Ahu Tuğba'nın ölümü, sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.

Ahu Tuğba'nın vefatının ardından, hayatına dair bazı anılar ve açıklamalar yeniden gündeme geldi. Bunlar arasında, ünlü isimlerin yaşadığı anılardan biri de Ahu Tuğba’nın Adnan Oktar ile verdiği bir poz oldu. Tuğba, bu özel anıyı, ses sanatçısı Onur Akay’a daha önce anlatmıştı.

Ahu Tuğba, o dönemde yaşadıklarını şöyle aktarmıştı: “O gün Eyüp Sultan’da bulunuyordum. Erol Simavi, beni Hürriyet gazetesine çağırdı. ‘Senin hakkında beyanat veren ve senin için cehennemde yanacak diyen bir hoca var’ dediler. Sana, ‘Onur Akay hakkında açıklama yapan biri var, gazeteye gel’ deseler gitmez misin?” şeklinde ifade etmişti.

'ADNAN OKTAR'IN NE SÖYLEDİĞİNİ HATIRLAMIYORUM'

Yeşilçam’ın yıldızı, açıklamalarına devam ederek, “Bütün duayen gazeteciler oradaydı. Ben de, ‘Neden cehennemde yanacakmışım? Bunu Allah bilir’ dedim. O zaman gençlik var, deli doluyum. Sonra Savaş Kalafat, ‘Hoca yanda’ dedi. Ben de, ‘Ne hocası’ dedim. ‘Başörtünü tak, yan odaya geç’ dedi. Odaya girdim, Adnan Oktar arkası dönük oturuyordu ve saçları uzundu. Ben girdim diz çöktüm, oturdum, suratına baktım. Adam beni görünce şaşırdı. Bir şeyler söyledi ama hatırlamıyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Ahu Tuğba'nın bu açıklamaları, hem dönemin sosyal ve medya ilişkilerine ışık tutuyor hem de ünlü ismin yaşadığı ilginç anılara dair merak uyandırıyor. Tuğba'nın vefatı, eski anıların ve anekdotların yeniden gündeme gelmesine neden oldu.

Magazin Haberleri