Adını Feriha Koydum'un Hande'siydi! Servetine servet katıyor

Efsane dizi Adını Feriha Koydum’da canladırdığı Hande karakteriyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu Ceyda Ateş, İş insanı Buğra Toplusoy’la evlenip Amerika’ya yerleşmişti. Son olarak Ateş ve eşi yeni bir yatırım yaptı ve Amerika'da restoran zinciri satın aldı.

Adını Feriha Koydum, Evlerden Biri ve O Hayat Benim gibi projelerde gösterdiği başarılı performansıyla adından söz ettiren Ceyda Ateş, Buğra Toplusoy ile evlenip ABD'ye yerleşmişti. 2020 yılında kızları Taila’yı da kucaklarına alan mutlu çift sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanıyor.

RESTORAN ZİNCİRİ SATIN ALDILAR

Ünlü oyuncu ve eşi son olarak Amerika'da restoran zinciri satın aldı. Ceyda Ateş açıklamasında "Buğra değişik bir yatırıma girdi 2 tane restoran satın aldı. Bowl yapıyorsunuz kendi isteklerinizle kendi yemeğinizi oluşturuyorsunuz" dedi.

"YATIRIMLIK YAPMAK İSTEDİK"

Ateş devamında ise "Eline böyle bir fırsat geçti yatırımlık yapmak istedi ve o yüzden de bambaşka bir döngüde şu anda kendisi" ifadelerini kullandı.

Buğra Toplusoy ise "Burası kötü yönetiliyordu alalım dedik, büyütmek için... Fırsat olarak gördük E2'e uygun burası satması çok kolay bir işletme" dedi.

Magazin Haberleri