Acun Ilıcalı'nın hayatındaki iki kadın: Şeyma Subaşı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın şaşırtan detayı

Acun Ilıcalı'nın eşi Ayça Çağla Altunkaya'nın, ünlü televizyon yıldızı Şeyma Subaşı ile olan şaşırtıcı benzerliği dikkat çekti. İkili arasındaki 9 yaş farkı gözlerden kaçmazken, ilginç bir tesadüf olarak doğum günlerinin aynı günde olması da medyanın ilgisini çekti.

cun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ile boşandıktan sonra aşk yaşamaya başladığı Ayça Çağla Altunkaya, iki gün önce görkemli bir düğünle Acun Ilıcalı ile hayatını birleştirdi. Düğünde Ayça Çağla Altunkaya'nın tercih ettiği tül detaylı gelinlik, Şeyma Subaşı'nın yıllar önceki gelinliğini andırmasıyla dikkat çekti. İkilinin benzerliği sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Ayrıca, dikkat çeken bir detay da doğum günlerinin aynı tarihte olması oldu. 1999 doğumlu Ayça Çağla Altunkaya ve 1990 doğumlu Şeyma Subaşı'nın doğum günleri 2 Temmuz olarak belirlendi. Bu çarpıcı tesadüf, benzerliklerin yanına eklenince dikkatlerden kaçmadı.

Nikahtan saatler sonra, Instagram hesabında yalnızca tanıdığı kişileri kabul eden Ayça Çağla Altunkaya, soyadını "Ilıcalı" olarak güncelleyerek yeni hayatında ilk adımını atmış oldu.

Magazin Haberleri