6 kilo yağ aldırdı 11 kilo verdi! Demet Akalın'ın Son Haline Yorum Yağdı

Sahne tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla her zaman gündemde kalmaya çalışan Demet Akalın son olarak verdiği kilolarla gündemde.

Demet Akalın, 6 kilo yağ aldırarak toplamda 11 kilo vermeyi başardı. Diyetine sadık kalarak geçen bayram sahneye çıkmayan Akalın, bu bayram sahnelere geri döndü.

Çınarcık'ta sahne alan Demet Akalın, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Kalabalık bir izleyici kitlesine seslenen Akalın'ın sahne kıyafeti dikkatleri üzerine çekti. Spor bir kombin tercih eden şarkıcının kıyafetinden çok dekoltesi konuşuldu. Sosyal medyada yapılan yorumlarda Akalın, kendi sözleriyle eleştirildi.

Sosyal medya paylaşımları, açıklamaları ve iddialı sahne tarzıyla sık sık gündemde olan Demet Akalın, son dönemde verdiği kilolar ve imaj değişikliğiyle öne çıkıyor. 6 kilo yağ aldıran Akalın, bu sayede 11 kilo vermiş ve saçlarını sarıya boyatmıştı. Yeni görünümüyle sahneye çıkan ünlü isim, yine eleştirilere maruz kaldı.

6 KİLO YAĞ ALDIRDI

Akalın, mide ameliyatı olmadığını ve yağ aldırdığını belirterek "Doktorum 6 kilo yağ aldı. Şimdiye kadar 11 kilo verdim, daha da vereceğim. Diyet de yapıyorum. Amacım 10 yıl önceki kıyafetlerime sığabilmek." demişti.

Verdiği kiloları her fırsatta sergileyen Akalın, saçlarını da sarıya boyatmış ve eski günlerine dönmeye karar vermişti.

SAHNE TARZI ELEŞTİRİLDİ

Ünlü şarkıcı son konseriyle yeniden gündemdeydi. Spor bir kombin ile sahneye çıkan Akalın'ın bu tarzı beğenilmedi. Sosyal medyada, "Ne yapsa olmuyor", "Bir türlü giyinmeyi öğrenemedi", "Fazla kilosu hâlâ var" gibi yorumlar yapıldı.

Magazin Haberleri