Nalan zincirlerini kırdı: Boşanmak istiyorum

Camdaki Kız dizisinde Nalan, kararıyla bütün ev halkını şaşırttı.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikâyesinin konu alındığı Camdaki Kız, heyecan dolu bir bölümle ekranlardaydı. Kanal D'de yayınlanan ve kadrosunda Burcu Biricik, Devrim Yakut, Cihangir Ceyhan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek'in yer aldığı dizide Nalan'ın boşanma kararı Koroğlu Köşkü'nde bomba etkisi yarattı.
Dizinin son bölümünde şunlar yaşandı.
Cana'dan hamile olduğunu ve bebeğin babasının Sedat olduğunu duyan Nalan, Koroğlu Köşkü'ne fırtına gibi döndü:
"Siz beni mahvettiniz! Siz beni kirlettiniz, siz beni kendinize benzettiniz!"


Hoşçakalın Rafet Bey


Nalan, hararetli tartışmanın üstüne gelen Rafet Bey'e de gerçekleri anlattıktan sonra evi terk etti.
Feride, Nalan'ı geri döndürmeye çalışsa da bunda başarılı olamadı: "Öyle de bir gideceğim ki, sen bile şaşıp kalacaksın anne."
Evden öfkeyle çıkan Nalan, soluğu Billur'un yanında aldı. Sadece Hayri'nin mesajlarına cevap veren Nalan, onun Billur'un evinin önünde beklediğini görünce mutlu oldu.
Annesi Feride'nin de ikna edemediği Nalan, Koroğlu Ailesi'ni şaşırttı. Köşke gelen aile avukatı, Nalan'ın avukatının kendisini aradığını söyledi.


'Nalan Hanım boşanmak istiyor'


Avukat "Nalan Hanım bütün haklarından feragat ederek, en kısa sürede anlaşmalı olarak boşanmak istiyormuş" dedi.


Özgürlüğün keyfini çıkarmaya kararlı olan Nalan ile Hayri başbaşa yemeğe çıktı. Dizinin bir sonraki bölümü, takipçileri tarafından merakla bekleniyor. (Hürriyet)

Kültür Sanat Haberleri